:.
دوشنبه 12 آبان 1399 کلاس های آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 دانشگاه پیام نور استان خوزستان به صورت الکترونیکی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان خوزستان؛ در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-139 کلیه کلاس‌های دانشگاه پیام نوراستان خوزستان به صورت غیرحضوری ، الکترونیکی و فقط در بستر سامانه آموزش الکترونیک استان خوزستان به نشانی http://lms.khz.pnu.ac.ir برگزاری می‌شود.

دانشجویان بطور عادی در مراکز خود انتخاب واحد می نمایند و نیازی به مهمان شدن وجود ندارد.

اما در صورت اخذ درس عملی و تمایل به مهمان شدن دانشجویان عزیز میتوانند از تاریخ 3/6/99 لغایت 1/7/99 در سیستم گلستان نسبت به ثبت درخواست اقدام نمایند.

دروس نظری قابل ارائه بصورت الکترونیکی ارائه می شوند. برنامه ریزی ارائه دروس به تفکیک رشته ها توسط مراکز مجری شامل اهواز، آبادان، خرمشهر ، بهبهان ، سوسنگرد ، شادگان ، دزفول و رامهرمز صورت می گیرد.

امکان ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول تحصیلی 1400-1399 از تاریخ 10 شهویور 1399 از مسیر زیر در سامانه گلستان فعال است

ثبت نام .............عملیات ثبت نام  .............. ثبت نام اصلی

اما مهلت انتخاب واحد دانشجویان بر اساس سال ورود به دانشگاه متفاوت است

دروس نظری و بخش نظری دروس نظری- عملی کلیه مقاطع تحصیلی در نیمسال جاری صرفاً به صورت الکترونیکی ارائه می شود.

دروس پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد و دروس و رساله مقطع دکتری تخصصی توسط مرکز محل تحصیل دانشجو ارائه می ‌شود.